Merken

Merken

 

 

 

ZCC-CT is inmiddels uitgegroeid tot een van de “grote” spelers in de toelevering van snij-gereedschappen voor de verspanende industrie. Met een compleet en uitgebreid verspanings- programma, trekt ZCC-CT vele potentiele klanten naar zich toe. Zo zijn er veel nieuwe aanvullingen in het bestaande programma waaronder wisselplaten met de Simply coloured  kleur aanduiding. Natuurlijk is het programma voorzien van ISO wisselplaten,( positieve wisselplaten en negatieve wisselplaten), draadsnijplaten, steekplaten en freesplaten. Allen voorzien van de juiste beitelhouders en freesbody’s. Het VHM frezen programma van ZCC-CT is zeer uitgebreid, in onze Webshop vindt u hoofdzakelijk de meest gangbare frezen, maar er is meer, frezen voor geharde materialen tot 68 HRC, een uitgebreid aluminium programma dat samen met Airbus tot stand is gekomen. HPC frezen met en zonder kantradius, Micro frezen en High feed frezen, allen voorzien van een CemeCon coating. Het VHM boren programma gaat vanaf 3xD tot 30xD. De VHM boren 3xD en 5xD zijn met en zonder koelkanaal leverbaar. 8xD, 12xD, 15xD, 20xD en 30xD VHM ZCC-CT boren zijn voorzien van een dubbele face, interne koeling en een CemeCon coating. Voor vragen en of meer informatie omtrent het wisselplaat programma van ZCC-CT kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen wij zullen uw vragen dan direct beantwoorden. Met de komst van de webshop met daarin ZCC-CT beitelhouders, freesbody’s en wisselplaten voor draaien en wisselplaten voor frezen hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Gerardi SPA is al meer dan 40 jaar een alom geprezen fabrikant van opspangereedschappen voor de metaal verwerkende industrie. Wat begon met de ontwikkeling van de modulaire machineklem is uitgegroeid tot een leverancier met totaaloplossingen voor werkstukopspannigen en het bewerken van werkstukken met zeer geavanceerde gereedschappen. Zowel de aangedreven gereedschappen voor draai- en freesbanken als nulpunt- systemen en toerenversnellers zijn niet meer weg te denken in de moderne verspanings technologie. Gerardi biedt u vele mogelijkheden op dit gebied en een team van deskundige adviseurs slaan voor u klaar om u te adviseren met als doel uw productiviteit te optimaliseren.

Wilson-Wilson

Wilson-Wilson frezen, verzinkfrezen, afbraamfrezen, centreerboren en ruimers bezitten de beste eigenschappen van verschillende producenten. De Wilson-Wilson HPC frezen zijn een absolute topper. De speciale geometrie bij zowel de viersnijder HPC frezen als ook bij de vijfsnijder HPC frezen zijn speciaal ontworpen voor een hoog verspaningsvolume, lange standtijden en voor een perfecte afwerking van uw product. De Wilson-Wilson frezen zijn speciaal ontworpen voor zowel voorbewerken als nabewerken van zeer uiteen lopende materialen. De afbraamfrezen van Wilson-Wilson zijn voorzien van een TiALN coating en leverbaar in 45°en 60° als ook met een kantradius van 0.5mm tot 4.0mm. De Wilson-Wilson verzinkfrezen zijn geproduceerd uit HSSE materiaal en leverbaar in 60°en 90° met en zonder coating. De Wilson-Wilson machineruimers zijn geproduceerd van HSSCo materiaal en leverbaar van een tot 16mm.

Als een van de grootste tappen producenten van Europa en met een ervaring van ruim 67 jaar biedt het Narex tappenprogramma u als gebruiker de ideale mix tussen kwaliteit, performance en kosten per getapt gat. De breedte van het programma in samenhang met de basiskwaliteiten, HSSE, HSSE-V of HSSE-PM en het gebruik van de juiste coating maken dat Narex draadsnijgereedschappen zeer breed inzetbaar zijn. Nu komt Narex met een aanvulling op het bestaande tappenprogramma namelijk de NX precisie tappen voor hoogwaardige toepassing en langere standtijden in combinatie met hogere productie- snelheden. De tappen zijn gefabriceerd uit hoogwaardig HSSE-V3 en HSSE-PM. De standaard OX (stoomontlaten) als ook voor de TiCN gecoate tappen zijn uitgevoerd in HSS-V3 en hebben een 6H tolerantie. De uitvoeringen met basismateriaal HSSE-PM zijn voorzien van een HL (Hardlube) coating voor hogere snij-sneldeden en standtijden. Deze tappen worden geleverd met de tolerantie 6HX en 6GX en zijn leverbaar met en zonder koelkanaal.

Elco is een gerenommeerd familiebedrijf dat is opgericht in 1906 als gespecialiseerd bedrijf in de productie van snij- gereedschappen.Dankzij deze lange ervaring was het van strategisch belang om betere opspantechnieken te ontwikkelen. Elco kwam met een wereldwijde oplossing, men ontwikkelde de krimphouders en de bijbehorende machines.Natuurlijk produceert Elco onder de ISO 9002 norm en zijn ze geprezen in de automobiel, nucleaire, vliegtuig en luchtvaart industrie.Ook werkt men nauw samen met Europese High Speed machine producenten om de verbrandingsprocessen verder te optimaliseren.Nu werken meer dan 150 medewerkers bij Elco en hebben ze het grootste markTaandeel in krimptechnologie. Elco bezit momenteel meer dan 7 patenten en de procedures voor ISO 9001 en NF EN ISO 14001 zijn in volle gang.Sinds hun vinding werkt men in Frankrijk rechtstreeks met de verbruikers. Elco heeft in de rest van Europa gerenommeerde en gekwalificeerde partners aangesteld. Elco krimpsystemen en accessoires zijn eenvoudig te bedienen, uiterst precies en bieden u als gebruiker een betrouwbaar spanproces.

hartner

Het Hartner Multiplex programma biedt een veelzijdig alternatief voor de traditionele boorbewerkingen. Alle boren zijn te leveren met zowel Weldon als MK opname, al dan niet voorzien van interne koeling. Het ruime aanbod wisselplaten maakt dat het Mutiplex borenprogramma zeer universeel inzetbaar is. Naslijpkosten komen te vervallen.
Een houder voor meerdere diameters wisselplaten. Geen lengte slijtage. Eenvoudig te vervangen. Hoge standtijden door interne koeling. Wisselplaten in VHM, HSSE en HSSE-PM.

Sutton Tools is een Australische producent van onder andere boren, tappen, verzinkfrezen en frezen in zowel HSS als VHM en met een geschiedenis die terug gaat tot 1917. Inmiddels met de modernste productie faciliteiten in Australië, Nieuw Zeeland de Verenigde Staten en Nederland met een dagelijkse productie capaciteit van meer dan 17.000 items. De gereedschappen worden geproduceerd van HSS, HSS-Co, HSSE-V en VHM en voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde coatings. Wij kunnen u optimaal van dienst zijn doordat het magazijn voor de Europese klanten zich bevindt in Tilburg. Ook is het mogelijk gebruik te maken van de slijpservice van Sutton Tools, hierdoor worden uw gereedschappen herslepen met de zelfde precisie en geometrie en wederom voorzien van de zelfde coatings. Dit alles om het maximale rendement uit uw gereedschappen te halen.

Tivoly. Een van de grote producenten van HSS en VHM snij- gereedschappen en marktleider in Frankrijk, produceert en fabriceert alle gereedschappen in eigen beheer. Uitgangspunten zijn het leveren van kwalitatief hoogwaardige snij-gereedschappen voor het boven segment van de markt. Grote producenten in de automobiel- en vliegtuigindustrie maken wereldwijd gebruik van de kwaliteit en service van Tivoly. In onze webshop vindt u de DIN 338 HSSE boren van Tivoly, voor de overige leveringsprogramma van Tivoly gaat u naar onze website en download u de catalogus.

Kendu

Het high-tec Kendu VHM frezenprogramma omvat talrijke oplossingen en toepassingen voor het frezen van laag gelegeerd staal tot materialen van 70 HRc.
Het programma is opgebouwd uit frezen voor algemeen gebruik, High Performance Cutting (HPC), High Speed Cutting (HSC), Micro of PKD. Er zijn speciaal programma’s ontwikkeld voor het bewerken van Aluminium, Titaan, RVS en Grafiet. Natuurlijk zijn onze gereedschappen voorzien van de modernste coatings technologieën. De nieuwe HPC frees 6303.67 van Kendu is breder inzetbaar dan welke frees ooit geproduceerd door Kendu. Door zijn speciale geometrie, 42-47 helix, in combinatie met een nieuwe coating maken dat deze frees zeer breed inzetbaar is voor tal van materialen. Inzetbaar voor staal tot 1400N/mm, RVS, Gietijzer, Titaan en Hitte bestendige materialen. Hoge productiviteit en een betrouwbaar verspanings proces waren en zijn de uitgangspunten bij de ontwikkeling van deze frees.

Het merk Mitutoyo staat wereldwijd voor technologie, kwaliteit en hoogwaardige dienstverlening. Mitutoyo meetmachines en instrumenten worden hoofdzakelijk in Japan geproduceerd met de hoogst mogelijke kwaliteit . Alle denkbare onderdelen zoals de mechanische en elektronische worden in Japan ontwikkeld en geproduceerd. Mitutoyo meetinstrumenten onderscheiden zich door gebruik te maken van hoogwaardige grondstoffen, bijzondere bewerking garanderen de hoogste precisie. Alles om een lange levensduur te garanderen. Kwaliteit heeft een prijs maar bewijst zich wanneer u hoge eisen stelt aan uw meet zekerheid. Mitutoyo werkt wereldwijd hoofdzakelijk met vakkundige wederverkopers en stelt daar ook hoge eisen aan. Voor Mitutoyo is service zeer belangrijk, ondersteuning van onze klanten bij meetproblemen, training, vragen en reparatie als ook voor het kalibreren van uw meet- gereedschappen kunt u bij Mitutoyo terecht. Leer het Mitutoyo programma kennen en vraag een van onze buitendienst medewerkers om advies en uitleg over het programma.

YES Drills voor optimaal boren .Een ongekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs: maak kennis met het uitgebreide boorprogramma van YES. Gebruiksklaar geleverd; afgestemd op uw specifieke behoeften. Stuk voor stuk economische oplossingen, die de levensduur van uw machinepark verlengen. De YES Drills zijn gemaakt van hoogwaardig gereedschapstaal, voorzien van een hardmetalen boorpunt en zijn leverbaar vanaf 8 mm tot 50 mm (vanaf 0,1 mm oplopend) met een boordiepte van 3xD, 5xD en 7xD.

Rix Sägen-Mehring is producent vanaf 1913 en biedt een breed assortiment aan lintzagen en afkortzagen. Door eigen ontwikkeling, ervaring en procesverbeteringen behoort Rix Sägen tot de top vijf in kwaliteit en betrouwbaarheid. Kwaliteitscontrole en materiaal testen garanderen een gelijkblijvende betrouwbare inzet

C.P.T. is een gespecialiseerd leverancier van gereedschappen voor het vervaardigen van schroef- draden. Het programma is voorzien van een compleet aanbod draad- snijplaten voor zowel inwendige als uitwendige draadvormen. Daarnaast behelst het programma een uitgebreid schroefdraad frees programma. Zowel het VHM als ook het wisselplaten programma bieden u als producent een oplossing voor het frezen van bijna alle draadvormen. Er zijn al schroefdraad- frezen leverbaar vanaf M1,4.
C.P.T. biedt u de mogelijkheid het voor uw besturingssysteem bijpassende freesprogramma aan te leveren.

DOWNLOAD CATALOGI